Siirry sisältöön

Monimuotoisuusjohtamisen itsearviointi -työkalun ja tämän sivuston on tuottanut yritysvastuuverkosto FIBS osana Yhdessä yhdenvertaisuuden puolesta -hanketta, joka on saanut rahoitusta Euroopan Unionin perusoikeus-, tasa-arvo- ja kansalaisuus –ohjelmasta (2014-2020). Hanketta koordinoi Suomessa oikeusministeriö. Hankkeen tavoitteena on syrjimättömyyden edistäminen eri yhteiskunnan osa-alueilla. Itsearviointityökalun ja verkkosivuston lisäksi FIBS tuottaa hankkeen puitteissa syksyllä 2021 kaikille avoimen ja maksuttoman kolmen koulutuksen sarjan monimuotoisuusjohtamisesta.

Monimuotoisuusjohtamisen itsearviointi -työkalu on laatuaan ensimmäinen Suomessa. Se on myös jatkumoa FIBSin systemaattiselle, yli 10 vuotta jatkuneelle työlle yritysten monimuotoisuusosaamisen edistämiseksi. Itsearviointityökalun kehittivät FIBS yhteistyössä Includia Leadershipin kanssa.

FIBS on Pohjoismaiden suurin yritysvastuuverkosto

FIBS on kehittänyt kestävää liiketoiminta Suomessa vuodesta 2000 alkaen. Tänä päivänä FIBS on Pohjoismaiden suurin yritysvastuuverkosto, johtava kestävän liiketoiminnan vauhdittaja ja yritysten asiantuntijuuden kehittäjä. FIBSillä on jo lähes 400 jäsentä, näiden joukossa muun muassa Suomen 10 suurinta yritystä ja valtaosa sadasta suurimmasta yrityksestä.

FIBSin tavoitteena on saada yhä useammat suomalaisyritykset innovoimaan tuottavia ratkaisuja paikallisiin ja maailmanlaajuisiin ongelmiin yhteistyössä muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa, ja nousemaan näin kestävän liiketoiminnan huipulle globaalisti.

Monimuotoisuusjohtaminen on yksi FIBSin pääteemoista. Monimuotoisuuspalveluihimme sisältyvät lukuisat vuosittain järjestettävät  valmennukset, webinaarit ja muut tilaisuudet, Monimuotoisuussitoumus / Diversity Charter Finland, jonka on allekirjoittanut jo lähes 100 yritystä ja organisaatiota sekä eri monimuotoisuusteemoja käsittelevät ohjeistot. FIBS myös edustaa EU Platform of Diversity Charters -monimuotoisuusverkostoa Suomessa.

Tutustu FIBSiin ja liity yritysvastuun edelläkävijöiden joukkoon!