Siirry sisältöön

Monimuotoisuus ja inkluusio yrityksissä -tutkimuksen julkistustilaisuus 18.11.2022

Dakota Robin (vas.) ja Jonna Louvrier ovat FIBSin monimuotoisuustutkimuksen tulostilaisuuden keynote-puhujavieraana.

Mitä suomalaisissa yrityksissä tehdään juuri nyt monimuotoisuuden ja inkluusion edistämiseksi? Mitkä ovat monimuotoisuuden ja inkluusion johtamisen suurimmat pullonkaulat ja millaisin resurssein yritykset kehittävät toimintaansa tulevina vuosina?

Muun muassa näihin kysymyksiin FIBS hakee vastausta Suomen toistaiseksi laajimmassa monimuotoisuutta ja inkluusiota käsittelevässä tutkimuksessa.

18.11.2022 järjestettävän tulostilaisuuden keynote-puhujavieraina ovat ihmisoikeukouluttaja Dakota Robin sekä Includia Leadershipin toimitusjohtaja ja perustaja Jonna Louvrier. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Videot

Webinaaritallenne: Monimuotoisuusjohtamisessa vauhtiin uuden itsearviointityökalun avulla

Monimuotoisuuden johtamisen itsearviointi -työkalun kehittäjät Veera Iija ja Jonna Louvrier kertoivat vinkkejä työkalun käyttöön 13.10.2021 järjestetyssä webinaarissa. Työkalun käyttäjäkokemuksesta tilaisuudessa kertoi Enfon henkilöstö- ja kulttuurijohtaja Henna Ylitalo. Klikkaa alla olevaa videolinkkiä ja katso webinaari tallenteena.

Infovideot

Alla olevista infovideoista saat nopeasti kokonaiskuvan monimuotoisuusjohtamisen itsearviointityökalusta sekä kolmesta työkaluun sisältyvästä toimenpiteestä ja teemasta. Videoiden tekstiversiot löydät kukin videon alla oleva linkkiä klikkaamalla. Videot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Tutustu Monimuotoisuuden johtamisen itsearviointi -työkaluun. Videon tekstiversio

Näin teet monimuotoisuuden ja inkluusion nykytilan kartoituksen. Videon tekstiversio

Minimoimalla tiedostamattomat oletukset voit parantaa päätöksentekoa ja välttää virhearviot. Videon tekstitversio

Kasvata myyntiä kehittämällä kaikille saavutettavia tuotteita ja palveluita. Videon tekstiversio

Harjoituksia

Alta löytyviä harjoituksia voit käyttää esimerkiksi organisaationne sisäisissä koulutuksissa. Harjoitukset on rakennettu siten, että ensin kuvataan monimuotoisuutta haastava tilanne, jonka jälkeen löydät tilanteen purkamista auttavia kysymyksiä. Loppuun on koottu tilanteen kannalta olennaiset kohdat itsearviointityökalusta ja matriisista, joiden kautta haastavaa tilannetta voi lähteä ratkomaan.

Syvennä osaamista FIBSin monimuotoisuuspalveluiden avulla

Monimuotoisuusjohtaminen on ollut yksi FIBSin pääteemoista jo yli 10 vuoden ajan. Monimuotoisuuspalveluihimme sisältyvät:

FIBSin jäsenenä saat kattavan palvelutarjontamme koko henkilöstönne käyttöön. Tutustu palveluihimme ja liity Pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon!