Siirry sisältöön
Monimuotoisuusjohtamisen koulutukset yrityksille syksyllä 2021

FIBS tarjosi syksyllä 2021 yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille maksuttoman kolmen koulutuksen sarjan monimuotoisuusjohtamisesta. Koulutuksiin osallistui kaikkiaan yli 120 henkeä kymmenien eri toimialojen yrityksistä ja organisaatioista.

Videot

Webinaaritallenne: Monimuotoisuusjohtamisessa vauhtiin uuden itsearviointityökalun avulla

Monimuotoisuuden johtamisen itsearviointi -työkalun kehittäjät Veera Iija ja Jonna Louvrier kertoivat vinkkejä työkalun käyttöön 13.10.2021 järjestetyssä webinaarissa. Työkalun käyttäjäkokemuksesta tilaisuudessa kertoi Enfon henkilöstö- ja kulttuurijohtaja Henna Ylitalo. Klikkaa alla olevaa videolinkkiä ja katso webinaari tallenteena.

Infovideot

Alla olevista infovideoista saat nopeasti kokonaiskuvan monimuotoisuusjohtamisen itsearviointityökalusta sekä kolmesta työkaluun sisältyvästä toimenpiteestä ja teemasta. Videoiden tekstiversiot löydät kukin videon alla oleva linkkiä klikkaamalla. Videot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Tutustu Monimuotoisuuden johtamisen itsearviointi -työkaluun. Videon tekstiversio

Näin teet monimuotoisuuden ja inkluusion nykytilan kartoituksen. Videon tekstiversio

Minimoimalla tiedostamattomat oletukset voit parantaa päätöksentekoa ja välttää virhearviot. Videon tekstitversio

Kasvata myyntiä kehittämällä kaikille saavutettavia tuotteita ja palveluita. Videon tekstiversio

Harjoituksia

Alta löytyviä harjoituksia voit käyttää esimerkiksi organisaationne sisäisissä koulutuksissa. Harjoitukset on rakennettu siten, että ensin kuvataan monimuotoisuutta haastava tilanne, jonka jälkeen löydät tilanteen purkamista auttavia kysymyksiä. Loppuun on koottu tilanteen kannalta olennaiset kohdat itsearviointityökalusta ja matriisista, joiden kautta haastavaa tilannetta voi lähteä ratkomaan.

Syvennä osaamista FIBSin monimuotoisuuspalveluiden avulla

Monimuotoisuusjohtaminen on ollut yksi FIBSin pääteemoista jo yli 10 vuoden ajan. Monimuotoisuuspalveluihimme sisältyvät:

FIBSin jäsenenä saat kattavan palvelutarjontamme koko henkilöstönne käyttöön. Tutustu palveluihimme ja liity Pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon!